Generelle regler

§1. - RDM(random deathmatch) er ikke tilladt på serveren! Der skal altid være et godt RP grundlag for at skade andre spillere.
§2. - VDM(vehicle deathmatch) er ikke tilladt på serveren! Køretøjer må ikke bruges som våben mod andre spillere.
§3. - Powergaming er ikke tilladt på serveren! At gøre urealistiske ting der ikke vil kunne lade sig gøre i virkeligheden. F.eks køre ind i en lygtepæl med 200 km/t og så køre videre eller blive skudt i benet og løbe rundt som om intet er hændt.
§4. - FearRP er ikke tilladt på serveren! Du skal frygte for dit liv som du ville i virkeligheden. Du hopper ikke ud af en bil i høj fart fordi det er sjovt eller begynder at slå en spiller der har en pistol. Man går som civil IKKE op imod en bande, man søger hjælp hos andre af byens grupperinger!
§5. - Metagaming er no-go! Information opnået udenfor spillet må ikke bruges inde i spillet. Udløser automatisk min. 24t cooldown, kan være 48 timer, hvis det er sket før.
§6. - NLR (New Life Rule) skal overholdes! Hvis du er død, enten af den ene eller anden årsag, kan du ikke huske sidste RP scenarie eller de sidste 15 minutter, selvom du finder ud af det via hhv. Bodycam eller folk der siger det. Ellers vil det være en ond-cirkel af konflikter som aldrig stopper. Derudover giver det ikke mening at jagte en, som lige har dræbt en.
§7. - /me-handlinger er ikke til OOC-snak. Udelukkende til relevante RP handlinger.
§8. Backseat Moderating er ikke tilladt. Man må heller ikke gå i tøj tilpasset allowlisted jobs, eller bandetøj. Ligeledes er Ahmed Hansen jakken ikke tilladt.
§9. - Man flygter ikke fra politiet uden et ordentligt grundlag. Der skal ikke bare indledes en politijagt fordi man keder sig eller hvis man vil slippe for en fartbøde.
§10. - Det er ikke tilladt at bruge nogen former for hacking, bugs, modding eller tredjepartsprogrammer. Brug af ovenstående vil medføre ban samt CK..
Eksempler: Det er ikke tilladt at bruge nogen former for - NoNight, Tracer, Macro farming (Macro gælder kun hvis man er AFK, ellers tilladt). Almindelig Graphic mod er tilladt.
§11. - Snak til begge køn på en ordentlig måde. Ingen racisme, sexisme, terrorisme osv. Sørg for at snakken følger RP'en, der må selvfølgelig gerne bruges skældsord og snakkes ophidset hvis RP'en er tilpasset dertil og alle er indforståede med det. VoldtægtsRP er heller ej tilladt.
§12. - Det er ikke tilladt at scamme for køretøjer eller våben - At stikke af hvis sælgeren skriver et forkert beløb.
§13. - Militærbasen og hangarskibet er forbudt område. Det eneste tidspunkt militærbasen og hangarskibet må benyttes, er hvis man har fået en speciel tilladelse eller hvis der er events.
§14. - Korruption er ikke tilladt. Korruption tolereres ikke og kan i værste tilfælde medføre permanent ban. Følg reglerne i din håndbog hvis du har et allowlisted job. (Kan medfører ck)
§15. - Hvis man bliver PK'et skal fornavn + efternavn ændres - Der må IKKE ændres tilbage til det samme igen, via en præst.
§16. - Skal man bruge video til en retssag eller andet ingame, skal der være video på at man har monteret Bodycam/bodycam aktiv. Alternativt kan man afspille en emote med at man filmer med telefonen.
§17. - Hvis man mister noget ved en bug eller failRP skal der være video bevis på episoden. Hvis ikke der er video bevis, vil der ikke være mulighed for at få refund.
§18. - Er ens karakter maskeret, kan han ikke genkendes ud fra sin stemme, da det ikke er muligt at genkende alle stemmer i byen. Dog kan han godt genkendes på sit outfit, hvis det er noget han har færdes i før, eller man har set personen skifte outfittet!
§19. - Det er ikke tilladt at give sine ting væk før et CK. Ligeledes hvis man har intentioner om at forlade byen, må man ikke give sine ting væk. Dette resultere i CK til dig, og at tingene går tabt.
§20. - Venner/frivillige må ikke bruges som gidsel.
§21. - Hvis man bruger "ingen puls, ingen ID" ingame, vil det resultere i et CK! OBS: Visitkort gælder ikke som gyldigt ID. - Det skal være sygesikringskort eller et kørekort.
§22. - Man må ikke røve folk uden grundlag. Man røver ikke bare nogen fordi man har set de har haft en pistol i hånden, eller fordi de farmer på en mark og man vil have deres udbytte!
§23. - Man må ikke røve folks bagagerum. Det er kun politiet der må tage ting fra folks bagagerum i forbindelse med anholdelser og ransagningskendelser.
§24. - Hvis man parker sit køretøj inde på marken samtidig med man farmer, indgår ens køretøj i ens "inventory" dvs. Hvis man bliver røvet, må folk tage alt i ens bil samtidig med. (Hold den et godt stykke derfra, så er i sikret jeres køretøjer.)
§25. - Combat-log udløser automatisk 24timers cooldown. Det betragtes som combatlog at logge ud mens man er død.
§26. - Dummebøder skal være realistiske og med et fornuftigt grundlag. Ikke blot fordi der er en der siger noget dumt. Dræber man en person, der skylder en selv eller sin bande en dummebøde, så kan man ikke længere opkræve den. Du har også et ansvar for at overholde deres NLR.
§27. - TrueToCharacter - Man går ikke fra at være betjent til at være kriminel de første 48 timer, når de 48 timer er gået, må man bevæge sig ud i det kriminelle miljø.
§28. - Låner du noget ud til en person, og personen så bliver banned, er det bare ærgerligt - Giver man ligeledes ting væk efter man stopper eller hvad man nu gøre, er det også ban og tingene går tabt!
§29. - Skydes der i nærheden af offentlige bygninger (politistation, hospital, fængsel o.lign.) så vil politiet til enhver tid kunne bruge videoklips (uanset om man har aktiv bodycam tændt, eller hvis dette bliver frataget betjenten) som bevismateriale da der er overvågning på disse steder.
§30. - Det er ikke tilladt at være uofficiel bande! Lad vær med at rend rundt flere personer i samme tøj el. køretøjer mv. Det er HELLER ikke grundlag, at man er en "familie"
§31. - Unødig forstyrring/provokation af tjenestemænd og deres arbejde, er et no-go. Ligeledes at slå/kidnappe/dræbe en tjenestemand der blot har gjort sit arbejde. (Politi, Advokater, Vagter, Læger Og Dommer går ind under tjenestemænd)
§32. - Derudover så er det vigtigt at pointere at hvis man sælger et køretøj, så mister man alt hvad der er i ens bagagerum, så tøm det inden - INTET refund vil blive givet, uanset mængde.
§33. - SelvmordsRP medfører blødt CK. - Ikke tag din karakters liv, for at slippe for en straf - Kan f.eks. Være at man hopper udover en bro/bygning, svømmer dybt ned til havets bund el. Kører ind i en tank for at dræbe sig selv.

Tænk rationelt, og brug jeres sunde fornuft. Vi kan ikke sidde og skrive alle regler herind, så har vi pludselig et regelsæt på størrelse med en Harry Potter bog.

Note: Er man ikke online i mere end 6 måneder, slettes ens konto automatisk..
Note v2.0: Har man oplevet noget uregelmæssigt, har man MAX. 48 timer til at reagere på det, dette f.eks. Support-sager, bugs, refunds mv. Dernæst vil sagen ikke længere kunne tages op/om

NYT - 10 november 2022: Vil man være betjent, kræver det nu kun et "BLØDT" CK og ikke længere et komplet wipe af alle ens ULOVLIGE ejendele. Det betyder altså nu, at man beholder fornavn el. efternavn, et af dem skal skiftes, begge kan selvfølgelig også. Man mister udelukkende ulovlige ejendele, man får ren straffeattest. Fanges man i at give ting væk/sælge ting inden CK'et eller forsøge at snyde på den ene eller anden måde, er det permanent ban fra NightlifeRP, det gælder også hvis man sælger det 3 uger forinden, også forsøger at søge ind, LAD VÆR med at forsøg at gå om hjørner med os..

Bande regler

1. - Leder eller vice-leder skal oprette ticket når der sker ændringer i bandens medlemmer - Dette er først aktuelt, når det er godkendt af EHOS
2. - Når man PK’er en person skal man have et god grundlag m. video-bevis, Dette skal gemmes så EHOS til enhver tid kan trække på det. Det er vigtigt at personen via RP får af vide, at alt tid/info fra banden er glemt.
3. - Hvis man som bande ønsker at skifte sin leder ud, skal min 51% af banden være enig i dette.
4. - Man skal altid være iklædt bande tøj, med SYNLIG (Skal ikke dækkes af tasker, faldskærme eller andet) markering. Dette gælder ALT den tid man er i aktiv konflikt, krig eller har intentioner om at tilgå bandeRP. Prøver man at løbe om veje med denne regel ved at fjerne bandevesten til man skal skyde el. lign, er det ban i min. 30 dage ligeledes kan permanent udsmidning af banden også komme på tale.
5. - Misbruger man sine armorede biler ved at ramme ind i andre eller bruge den som tanks, inddrages disse. Det vil være en vurderings sag.
6. - Har man noget bande vs. bande relateret man ønsker support til skal der oprettes en ehos ticket med video og forklaring. Er der ikke dette lukkes ens ticket igen.
7. - Går man imod ens egen ansøgning, eller kommer der for stor omrokering i banden - Kan banden til enhver tid ugyldiggøres af EHOS - Da den så vil anses som en ny gruppering, der ikke længere er den vi godkendte.
8. - Hvis man bryder sin FearRP kan der ansøges om PK.
9. - Man skal have faste køretøjer i krig, her skal man vælge: 2 Alm. biler og 1 Super bil. biler skal være i bande farve. (Man kan få en ekstra, for hver 2 måned, så der er fordel ved man er ældre bande)
10. - Spottere er ikke tilladt
11. - Man ringer ikke eller sende penge til modstandere mens man er krig, gøre man dette anses det som bug-abuse. Før dialog over SMS.
12. - VP eller P opretter en EHOS tickets, ved nye medlemmer eller medlemmer der forlader banden. Dog er dette ikke tilladt imens man er i krig.
13. - Når man erklærer krig på en anden bande, skal der oprettes en EHOS ticket inden for 15 minutter efter krigserklæringen er meddelt, ellers er den ugyldig.
OBS: Lukkes jeres gruppering i support er der 48 timers cooldown + Alle medlemmer vil automatisk PK’s mht. Den viden i har fået igennem tiden.

Krigsregler

Bandehuse (kræver man selv har et hus) Desuden må man ikke være på prøveperiode!

⚠️ Kræver: At der bliver åbnet en ticket. Der behøves ikke andet grundlag end ønsket om et nyt bandehus. Modparten er blevet kidnappet og har fået det afvide. (Skal slippes fri i live) Udkæmpes omkring den forsvarende parts bandehus! Der er en fordel ved at eje det største bandehus, og en mindre ved at eje det næst største osv.
Økonomisk krig (min. 50 mio. pr. bande)

⚠️ Kræver: At der bliver åbnet en ticket, hvor der står konkret at modparten har fået det afvide m. Tidspunkt. Modparten er blevet kidnappet og har fået det afvide. (Skal slippes fri i live)
Mark krige (Hash, amf, meth, coke, heroin og svampe)

⚠️ Kræver: 300 mio. LSD 600 mio. (Hvis man ikke har en mark) ellers ens mark. Og at der bliver åbnet en ticket, hvor der står konkret at modparten har fået det afvide m. Tidspunkt. Modparten er blevet kidnappet og har fået det afvide. (Skal slippes fri i live) Desuden må man ikke være på prøveperiode!

PK-krig (lukning af banden)
⚠️ Kræver: Opret EHOS ticket m. Godt grundlag inkl. Video, og afvent svar. Modparten er blevet kidnappet og har fået det afvide. (Skal slippes fri i live) Desuden må man ikke være på prøveperiode!

Krige gælder 1 time efter, de er godkendt af EHOS - Dette vil også blive meldt ud, under bande-info.
Fanges nogen i at blive PK'et på tid, uden selv at melde det ind i PK-chatten er det cooldown i 48t

1. Man skal sidde i PK-kanalen på ens egen discord, når man er ingame - ALLE skal være muted - Skærmdeling er NOGO!
2. Man er pk’et hvis man dør til en fra modstander banden, egen bande eller politiet. Hvis man genoplives er man stadig pk’et! Dør man i et scenarie hvor modstander banden/politiet er involveret (Trafik uheld, nedfald o.lign.) er man ligeledes pk'et
3. Dør man i krigen, skal man skrive i PK-chat at man er pk’et (Eksempel: PK ID 1), herefter stoppes alt kontakt øjeblikkeligt med den del af bande der fortsat er i krig. Som pk'et må man stadig gerne agere medlem af banden og gå i bandens casual outfit, og må på intet tidspunkt tage krigs outfit på!. Men der må ikke forefindes nogen former for kontakt eller udlevering af genstande til dem der stadig er i krig.
4. Andre bander må IKKE deltage i krige medmindre de er en del af krigserklæringen. Forstået på den måde at man skal have et ordentlig grundlag for at deltage. At man er i alliance er ikke et grundlag.
5. Når krigen er meddelt er alle bande pladser lukket og der kan herefter ikke foretages udskiftninger eller omgrupperinger i banderne.
6. Man skal have 2 timers aktivitet pr. 24. time ellers PK'es man.
7. - Dør man under loading-screen i krig og har video på hændelsen, vil man ikke blive PK'et.
8. - Når en krig startes, starter man over/nord for sort streg, efter 12 timer er det over/nord for rød streg, efter 24 timer skal man være i den pink zone, efter 36 timer skal man være i den blå zone, og 48 timer efter skal man være i din lille zone, hvor krigen færdigkæmpes. Tænk over, at i skal stille jer klar med våben køretøjer osv. I de forskellige zoner, for det kan i ikke komme ned og hente, ellers bliver i PK'et, af zonen. Hvis man fængsles mens man er udenfor zonen har man 5 minutter fra man bliver løsladt til man igen skal være i zonen.
Billede så INGEN er i tvivl. Klik på linket her -> https://media.discordapp.net/attachments/925212210026934272/1153031918087053393/Nye_zoner.png?width=1067&height=600
9. - Et underbud er ikke grundlag for en mark-krig, afgiv bud som er realistiske ifht. Det som modparten har.
10. - Ved tabtkrig, skal modparten have gevinsten indenfor 24timer!
11. - Krigserklæring skal ske ved man fysisk fortæller dette til modparten ved at kidnappe en af dem. Ikke via telefon! Og man skyder selvfølgelig ikke sine egne for at de ikke kan modtage krigserklæringen!
12. - Ingen Tmax/Mc i de fremtidige krige - Konflikter er selvfølgelig fint! - Harleys og BF400 er FINT.
13. - Man skal have faste køretøjer i krig, her skal man vælge: 2 Alm. biler og 1 Super bil (armored ikke tilladt). biler skal være i bande farve. (Man kan få en ekstra, for hver 2 måned, så der er fordel ved man er ældre bande)
14. - Tickets oprettes efter endt krig. Medmindre der er tale om et muligt UNPK
15. - Man ringer ikke eller sende penge til modstandere mens man er krig, gøre man dette anses det som bug-abuse. Dialog/kontakt skal KUN ske over SMS.
16. - Er man toxic i folk fra serverens DM, NLRP-discorden, el. Bande-discords, er det instant ban.
17. - Man bruger udelukkende BF400, manchez, el. Sanchez på græs/grus/bjerge/veje - Biler holdes på vejen, el. græs/grus hvis der er fladt og man møjer ikke ind i andre! Bryder man det her, mister man sit køretøj + man får PK.
18. - Opleves der at en bande gang på gang opretter tickets når de er i bande-krig, lukkes banden - Tag et nederlag med oprejst pande. (DROP tickets over bagateller)!
19. - Ved endt krig, er det den tabende part der opretter en EHOS ticket og melder at krigen er slut. Man har herefter 24 timer til at få betalt modparten.
20. - På vej ned fra Paleto til militærbasen kan man ikke PK'es - Man har 15 min fra man logger ind, til at komme derned. Man skal være inde på millibasen, og ikke i tunellen under, er man i tunellen er man PK'et.
21. - Bliver man hentet inde på millitærbasen er krigen tabt.

⚠️ Ting at have i mente:⚠️
Bryder man nogle af ovenstående regler, vil modparten vinde krigen omgående - Samt vil man modtage en bandeadvarsel.