Generelle regler

§1. - RDM(random deathmatch) er ikke tilladt på serveren! Der skal altid være et godt RP grundlag for at skade andre spillere.
§2. - VDM(vehicle deathmatch) er ikke tilladt på serveren! Køretøjer må ikke bruges som våben mod andre spillere.
§3. - Powergaming er ikke tilladt på serveren! At gøre urealistiske ting der ikke vil kunne lade sig gøre i virkeligheden. F.eks køre ind i en lygtepæl med 200 km/t og så køre videre eller blive skudt i benet og løbe rundt som om intet er hændt.
§4. - FearRP er ikke tilladt på serveren! Du skal frygte for dit liv som du ville i virkeligheden. Du hopper ikke ud af en bil i høj fart fordi det er sjovt eller begynder at slå en spiller der har en pistol. Man går som civil IKKE op imod en bande, man søger hjælp hos andre af byens grupperinger!
§5. - Metagaming er no-go! Information opnået udenfor spillet må ikke bruges inde i spillet.
§6. - NLR (New Life Rule) skal overholdes! Hvis du er død, enten af den ene eller anden årsag, kan du ikke huske sidste RP scenarie eller de sidste 15 minutter, selvom du finder ud af det via hhv. Bodycam eller folk der siger det. Ellers vil det være en ond-cirkel af konflikter som aldrig stopper. Derudover giver det ikke mening at jagte en, som lige har dræbt en.
§7. - /me-handlinger er ikke til OOC-snak. Udelukkende til relevante RP handlinger.
§8. Backseat Moderating er ikke tilladt. Man må heller ikke gå i tøj tilpasset allowlisted jobs, eller bandetøj. Ligeledes er Ahmed Hansen jakken ikke tilladt.
§9. - Man flygter ikke fra politiet uden et ordentligt grundlag. Der skal ikke bare indledes en politijagt fordi man keder sig eller hvis man vil slippe for en fartbøde.
§10. - Det er ikke tilladt at bruge nogen former for hacking, bugs, modding eller tredjepartsprogrammer. Brug af ovenstående vil medføre ban samt CK..
Eksempler: Det er ikke tilladt at bruge nogen former for - NoNight, Tracer, Macro farming (Macro gælder kun hvis man er AFK, ellers tilladt). AFK farming er hellere ikke tilladt. Almindelig Graphic mod er tilladt.
§11. - Snak til begge køn på en ordentlig måde. Ingen racisme, sexisme, terrorisme osv. Sørg for at snakken følger RP'en, der må selvfølgelig gerne bruges skældsord og snakkes ophidset hvis RP'en er tilpasset dertil og alle er indforståede med det. VoldtægtsRP er heller ej tilladt og medføre direkte ban.
§12. - Det er ikke tilladt at scamme for køretøjer eller våben - At stikke af hvis sælgeren skriver et forkert beløb.
§13. - Militærbasen er forbudt område. Det eneste tidspunkt militærbasen må benyttes, er hvis man har fået en speciel tilladelse eller hvis der er events.
§14. - Korruption er ikke tilladt. Korruption tolereres ikke og kan i værste tilfælde medføre permanent ban. Følg reglerne i din håndbog hvis du har et allowlisted job. (Kan medfører ck)
§15. - Hvis man bliver PK'et skal fornavn + efternavn ændres - Der må IKKE ændres tilbage til det samme igen, via en præst.
§16. - Skal man bruge video til en retssag eller andet ingame, skal der være video på at man har monteret Bodycam/bodycam aktiv. Alternativt kan man afspille en emote med at man filmer med telefonen.
§17. - Hvis man mister noget ved en bug eller failRP skal der være video bevis på episoden. Hvis ikke der er video bevis, vil der ikke være mulighed for at få refund.
§18. - Er ens karakter maskeret, kan han ikke genkendes ud fra sin stemme, da det ikke er muligt at genkende alle stemmer i byen. Dog kan han godt genkendes på sit outfit, hvis det er noget han har færdes i før, eller man har set personen skifte outfittet!
§19. - Det er ikke tilladt at give sine ting væk før et CK. Ligeledes hvis man har intentioner om at forlade byen, må man ikke give sine ting væk. Dette resultere i CK til dig, og at tingene går tabt.
§20. - Venner/frivillige må ikke bruges som gidsel.
§21. - Hvis man bruger "ingen puls, ingen ID" ingame, vil det resultere i et CK! OBS: Visitkort gælder ikke som gyldigt ID. - Det skal være sygesikringskort eller et kørekort.
§22. - Man må ikke røve folk uden grundlag. Man røver ikke bare nogen fordi man har set de har haft en pistol i hånden, eller fordi de farmer på en mark og man vil have deres udbytte!
§23. - Man må ikke røve folks bagagerum. Det er kun politiet der må tage ting fra folks bagagerum i forbindelse med anholdelser og ransagningskendelser.
§24. - Hvis man parker sit køretøj inde på marken samtidig med man farmer, indgår ens køretøj i ens "inventory" dvs. Hvis man bliver røvet, må folk tage alt i ens bil samtidig med. (Hold den et godt stykke derfra, så er i sikret jeres køretøjer.)
§25. - Combatlog kan udløse cooldown. Combatlog er fx. at logge ud for at undgå et RP scenarie eller skyderi eller at logge ud mens man er død. Derudover skal man vente mindst 10 minutter efter et overstået RP scenarie med at logge ud.
§26. - Dummebøder skal være realistiske og med et fornuftigt grundlag. Ikke blot fordi der er en der siger noget dumt. Dræber man en person, der skylder en selv eller sin bande en dummebøde, så kan man ikke længere opkræve den. Du har også et ansvar for at overholde deres NLR.
§27. - TrueToCharacter - Man går ikke fra at være betjent til at være kriminel de første 48 timer, når de 48 timer er gået, må man bevæge sig ud i det kriminelle miljø.
§28. - Låner du noget ud til en person, og personen så bliver banned, er det bare ærgerligt - Giver man ligeledes ting væk efter man stopper eller hvad man nu gøre, er det også ban og tingene går tabt!
§29. - Skydes der i nærheden af offentlige bygninger (politistation, hospital, fængsel o.lign.) så vil politiet til enhver tid kunne bruge videoklips (uanset om man har aktiv bodycam tændt, eller hvis dette bliver frataget betjenten) som bevismateriale da der er overvågning på disse steder.
§30. - Det er ikke tilladt at være uofficiel bande! Lad vær med at rend rundt flere personer i samme tøj el. køretøjer mv. Det er HELLER ikke grundlag, at man er en "familie"
§31. - Copbait, unødig forstyrring/provokation af tjenestemænd og deres arbejde, er et no-go. Ligeledes at slå/kidnappe/dræbe en tjenestemand der blot har gjort sit arbejde. (Politi, Advokater, Vagter, Læger, Brandmænd, Og Dommer går ind under tjenestemænd)
§32. - Derudover så er det vigtigt at pointere at hvis man sælger et køretøj, så mister man alt hvad der er i ens bagagerum, så tøm det inden - INTET refund vil blive givet, uanset mængde.
§33. - SelvmordsRP medfører blødt CK. - Ikke tag din karakters liv, for at slippe for en straf - Kan f.eks. Være at man hopper udover en bro/bygning, svømmer dybt ned til havets bund el. Kører ind i en tank for at dræbe sig selv.
§34. - NVL - Not Valuing Life (Værdsæt eget og andres liv) Tillægsregel til RDM
§35. - Blødt Character Kill også kendt som BCK er en særlig regel på NLRP. Når du modtager et BCK får du wipet dine genstande i biler, huse, lagre, inventory mv. og skal skifte for- eller efternavn (eller begge). Du får ikke wipet dine ejede biler, penge, ejede huse, strike-/banhistorik mv. Det er strengt forbudt at give sine genstande væk eller sælge ulovlige genstande inden man modtager BCK. Her bliver der kigget flere uger, måske måneder, tilbage. Snyd med BCK vil resultere i permanent udelukkelse fra NLRP. BCK kan udløses på flere måder. Herunder SelvmordsRP, mv.. Man skal ikke længere have BCK for at blive en del af Politiet. Der vil aldrig blive tilbudt refundering af genstande eller andet efter et BCK, uanset årsagen til dit BCK.
§36. - Når en video fremvises i support, skal der altid være lyd, både fra sin egen mikrofon og spillet. Der skal være nok kontekst i klippet til at kunne bedømme hvad der er sket op til et vilkårligt scenarie. Uden dette, vil videobeviset være ugyldigt og kan ikke bruges i support.
§37. - Hvis du har et in-game rank som du ikke er berettiget, men velvidende udnytter dette til egen fordel, medfører dette CK på stedet. Dette vurderes af EHOS.
§38. - Sviner man folk til der er døde, eller taler til dem, betragtes det som FailRP.


Tænk rationelt, og brug jeres sunde fornuft. Vi kan ikke sidde og skrive alle regler herind, så har vi pludselig et regelsæt på størrelse med en Harry Potter bog.

Note: Er man ikke online i mere end 6 måneder, slettes ens konto automatisk..
Note v2.0: Har man oplevet noget uregelmæssigt, har man MAX. 48 timer til at reagere på det, dette f.eks. Support-sager, bugs, refunds mv. Dernæst vil sagen ikke længere kunne tages op/om